Karrier

Jelentkezés módja:

Jelentkezését benyújthatja az itt található aktuális állásajánlat(ok)ra emailben ( allas@rewox.hu ).

Az álláshirdetésre beérkezett pályázatokat és az általános jelentkezéseket a HR szakterület kezeli. A pályázatok elvárások alapján történő szűrését elvégezzük és kiválasztjuk a meghirdetett pozíció profiljának leginkább megfelelő jelentkezőket. Az érintett személyekkel a HR szakterület munkatársa felveszi a kapcsolatot és tájékoztatást ad a kiválasztási folyamat további részleteiről.

Amennyiben a megpályázott állásra vagy általános jelentkezés esetén nyitott pozícióra nem vettük figyelembe, a jelentkezését továbbra is megőrizzük adatbázisunkban.

Kiválasztás módja:

A kiválasztási módszerek közül elsősorban az interjú-technikákat alkalmazzuk. A személyes találkozó célja, hogy mind a jelentkező, mind az adott szakterület vezetője többet tudjanak meg egymásról, a pályázó képességeiről, a pozíció, a vállalat főbb jellemzőiről. A döntés a kiválasztási folyamat során nyújtott teljesítmények, esetleges tesztek eredményei és referenciák együttes értékelése alapján születik meg, különös tekintettel a pályázó szakmai tapasztalatára, végzettségére, motiváltságára.

A döntést követően az adott szakterület vezető ajánlatot tesz a kiválasztott jelöltnek, amely tartalmazza az elvárásokat, juttatásokat, a munkába állás időpontját. A megállapodás végén aláírásra kerül a munkaszerződés és a munkaköri leírás.

Aktuális állásajánlatok:

Sofőr
Szervizes munkatárs