Bau

Bau

Service

Service

Abfalltransport

Abfalltransport

Abfallwirtschaft

Abfallwirtschaft

Umweltsicherheit

Umweltsicherheit

Rewox Hungária Kft. hosszú tervezői-és kivitelezői múltra visszatekintő okleveles mérnök-és informatikus szakemberekkel alakult meg 1991. évben.

Szennyvíztisztítás és környezetvédelem területén saját fejlesztésű, szabadalom által védett integrált elektro-fizikai és biokémiai technológiákat is alkalmaz.

Berendezései belföldi és külföldi piaci részesedése kiváló hatásfokuknak és kedvező árfekvésüknek köszönhetően megjelenésük óta jelentős.

MAGYAR KÖRNYEZET – EURÓPAI MINŐSÉG

szellemében célunk új, a jövő szennyvíztisztítását, környezetvédelmét képviselő technológiák alkalmazása.

Cégünk a REWOX Hungária Kft. 1991 óta foglalkozik szennyezett, technológiai- és csapadékvizek előkezelésével, tisztításával és újrahasznosításával, közművek, műtárgyak és szennyvízkezelési technológiák tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével és a berendezésekben összegyűlő veszélyes hulladékok szállításával, kezelésével.

Feladatainkat szakértői és tervezői jogosultságaink, ÉME engedélyeink, veszélyes és nem veszélyes hulladék szálíltási engedélyeink, a NAT által kiállított akkreditálási okiratunk és az Integrált Irányítási Rendszerünkre vonatkozó tanúsítványaink alapján végezzük.

Tevékenységeinkkel kapcsolatos minden fontos információt megtalál honlapunkon!

Cégünk, a REWOX Hungária Kft., illetve jogelődje 1992. óta foglalkozik a magas lebegőanyag tartalmú, olajszármazékokkal és zsírokkal szennyezett, emulziókat tartalmazó technológiai vizek előkezelésével, tisztításával és újrahasznosításával, közművek, műtárgyak és szennyvízkezelési technológiák tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével és karbantartásával.

A cég szabadalmát képező REWOX PBE típusú mechanikai iszap és lebegőanyag leválasztási technológia birtokában, vízügyi és környezetvédelmi szakértői jogosultságokkal rendelkező mérnökeink és vegyészeink, magas színvonalon képesek megoldani a gazdálkodó szervezeteknél felmerülő különféle tervezési, építési és üzemeltetési feladatokat, problémákat.